I famosi "arancini" fatti come giù in Sicilia da Ferdinando De beroemde "arancini" gemaakt zoals in Sicilië door Ferdinando (risotto, erwtjes, gehakt, mozzarella)
Carpaccio di manzo con rucola scaglie di parmigiano e olio al tartufo Rundscarpaccio met raketsla, parmezaansnippers en truffelolie
Involtini di melanzana alla parmigiana con prosciuto di Parma Rollade van aubergine, mozzarella, parmaham en tomatensaus (vegetarisch mogelijk)
Gli scampi all'arrabiata con pancetta Pikante scampi's met Italiaans spek
Risotto al tartufo Risotto met truffelsaus, champignons en parmezaansnippers
La Burrata Verse romige buffelmozzarella op bedje van raketsla, kerstomaatjes en parmaham
Antipasti della casa Assortiment van onze specialiteiten - min. 2 personen arancini – burrata – scampi fritti – antipasti – briolata* *(soort pizzabroodje met worstjes en olijven - specialiteit van Ferdinando Buscemi)
Vitello Tonnato Rozig gebakken kalfsvlees met tonijnsaus, kappers en raketsla
Pasta Fresca – Verse pasta's
Tagliatelle
Spaghetti
Garganelli (soort penne)
Ravioli met ricotta en spinazie (enkel met arrabbiata en caciocavallo)
Salse – Sauzen
Arrabbiata con basilico fresco Pikante tomatensaus met verse basilicum
Al ragù Bolognaise
Caciocavallo e pomodori secchi Siciliaanse kaas met zongedroogde tomaatjes
Alla Norma Aubergine en ricotta truffels
Ravioli parmigiano reggiano al tartufo Verse pasta gevuld met parmezaan, met een saus van truffelcrème en truffel
Pasta burrata Spaghetti, tomatensaus, mascarpone, burrata en verse basilicum
Pesto sicilano, prosciutto di parma, pinoli, rucola, pomodorini e parmigiano Siciliaanse pesto, parmaham, pijnboompitten, raketsla, kerstomaatjes en parmezaan
Buscemi: pasta nera, scampi, pomodori, piselli, pancetta, parmigiano e curry Buscemi: zwarte pasta, scampi, tomaat, erwten, spek, parmezaan en curry
Secondi – Hoofdgerechten
Cannelloni ricotta, melanzane e spinaci Cannelloni met ricotta, aubergine en spinazie
Cannelloni farciti con carne salsa al pomodoro e parmigiano Cannelloni met gehakt, tomatensaus en parmezaan
La vera pasta al forno come una volta... (ragù, pisellini, mozzarella, uovo, prociutto cotto) Echte pasta uit de oven op oude wijze (bolognese, erwtjes, mozzarella, gekookt ei en ham
Scallopina dello chef Kalfslapje op wijze van de chef
L'ossobuco della nonna e tagliatelle al dente Kalfschenkel van "la nonna" met tagliatelli à dente
Tagliata di manzo con patate rosolate Rundsvlees (entrecôte), raketsla en parmesaansnippers met gebakken aardappelen
Pesce fresca del giorno Verse vis van de dag
Risotto frutti di mare Scampi's, inktvis, gambas, parmezaansnippers en truffelolie
Gli scampi con i paccheri siciliani calamaretti e gamberon Scampi's met Siciliaanse pasta, inktvis en gambas
Dolci – Nagerechten
Tiramisù Nagerecht op basis van mascarpone
Schiuma di cioccolato Chocolademousse
Pannacotta Roomflan
Assortiment Tiramisu, chocolademousse en pannacotta
Cassata Siciliana Beroemdste regionale nagerecht van Sicilië met een zeer oude oorsprong Complex dessert verrijkt met sterke en zoete smaken, zoals gekonfijte vruchten en chocolade
+ glaasje Zibbibo (zoete Siciliaanse wijn)
Carpacio di ananas Ananas met verse munt en "vino liquoroso della Sicilia"
+ glaasje Vino allo mandorla (Siciliaanse zoete amandelwijn)
Chocolade moelleux – met vanille-ijs en bosvruchtencoulis